Eveline Poell

Eveline Poell werkte 14 jaar bij een grote bank. Ze voerde als talentmanager en -coach honderden gesprekken met medewerkers en managers om hun kwaliteiten te ontwikkelen. Als begeleider van verandertrajecten zag ze hoe onzekerheid over het behoud van werk en gespannen werkverhoudingen een groot beroep doen op de veerkracht van mensen. Zelf raakte ze door de combinatie van een drukbezet leven en aangrijpende persoonlijke gebeurtenissen overspannen.

 

Eveline: ‘Net als veel mensen negeerde ik de signalen, dat verergerde de stress. Pas nadat ik het probleem erkende en bewust zocht naar een gezonde balans tussen werk en privé kwam mijn energie gaandeweg terug. Zo ontstond de drijfveer om mensen te helpen met effectieve oplossingen tegen bovenmatige stress. Behalve mijn opleiding tot professioneel coach gebruik ik hiervoor mijn kennis van het bedrijfsleven en mijn levenservaring. Mijn inspiratie is de gedachte dat iedereen de mogelijkheid heeft zich verder te ontwikkelen en dat alles wat je nodig hebt om gezond, gelukkig en succesvol te zijn al in je zit. Je hoeft het er alleen maar uit halen - daar help ik je graag bij. Jou helpen jezelf te helpen is mijn doel’.

Na haar opleiding Personeel & Organisatie aan de Haagse Hoge School heeft Eveline ruim 18 jaar in het bedrijfsleven gewerkt in verschillende HR  functies.
In 2013 stopte Eveline met haar baan in loondienst.  Zo kon zij haar pijlen gaan richten op haar missie: Het verhogen van veerkracht, stressreductie en leefstijlverandering van werkgevers en werknemers. Zij volgde diverse opleidingen: Talent- en organisatieontwikkeling, Raja Yoga, Stresscounselor, Trainer Hormoonfactor, Vitaliteitscoach, HeartMathcoach, Medische Basiskennis en Psycho sociale Basiskennis. 

© 2014 Praktijk Festina Lente

 

Praktijk Festina Lente

Bloemendaalseweg 15

2061 CA Bloemendaal

06 - 43 23 92 98

 

eveline@praktijkfestinalente.nl

  • LinkedIn Clean